Saturday, May 1, 2010

~~dA aGk dAh...

aku nk cte sal perangai giler ak y xpnh hbs2 ni...smlm g B.Jmbul...kononnye nk g bli tiket blik kg smbil2 teman die gunting rambut...tp klu bdk ENIEY ni,ble die da kua n kt tmpt 2 ade
POPULAR,sah2 la die akn singgah even sekejap..ble die singgah,at least mst die beli satu..kwn aku ckp ble da eni msuk popular,sure2 la bli..mmg bkn eni la 2 klu msuk xbli..

so penceritaannye smlm,ble dibelek2 novel2 kt popular bukit jmbul 2,dpt la sebijik..haha..ikt kn mmg byk y nk dibeli..tp bajet xbpe mengizinkan la...klu ckup,mmg insyaallah la 3-4bji aku sebat smlm..tp apakn daya,bajet xbpe ckup..nvel aku smlm 23.90rm..so ble tolak 20% dpt la 19.10rm...haha..alhamdulillah la,nsb bek members card aku still bleh gune even smlm last day expired mmbers card aku 2..so,dpt la aku gne kn tuk ari yang terakhir..klu x,byk jgk duet ak hbs nk bli sebiji novel 2..

bli smlm terus bc,tjuknye BUKAN TAK SUDI,ble bc sinopsis,cm best..sbb 2 la aku bli...nsb bek cte nye best,mmg xrugi la aku beli...ble time part2 yang aku suke,mst ade satu rasa cm cas elektrik je kt tgn aku..mmg dahsyat la aku ble bab2 nvel ni..smpikn pnh jgk aku smpai demam2 cz bc nvel..2 sume sbb jln cte y wt ak demam,tmbh2 lak ble dok baring atas tilam je,xg mn2..mandi pn rs mls..mkn ag la..2 y jd smpi demam...org mst kte aku giler,tp nk wt cmne...da mmg eni cm2..xleh nk habaq apa la..

novel y aku bli smlm 2 aku bc start mlm smlm,then kul 7pg bru ak tdo..then bgn 10lbh smbung bc ag..then bru td hbs bc..haha..so pasni,hrp2 la aku leh concentrate tuk exm 1paper je da khmis dpn...ak mmg xleh lyn sgt nfsu giler aku ni,nt exm aku melayang tah ke mn..xsgup nk tgk pointer aku rosak...haha..

tp smlm g BJ best jgk,mkn mcD org blnje 2 la y best..klu duet sndiri,xbpe nk rs best sgt..haha..then tmbh2 dpt sandal free org blnje jugak...thanks 2 him~~

::so,stakat ni je la dlu bicara hati eni kt cni...nt ade ape2,n ade ms,aku berbicara lagi..



background