Tuesday, September 1, 2009

my coursemates

diz is my friends in saspen usm....ni bru ckt,de ag 17org....dorg ni la y wt aku bhgia dok kt cni,sllu tlg aku...thanks la cz being my friend....tp bdk2 kls aku ni mcm2 ragam tw...de y cmni,de y cm2..xleh la nk specific kt cni...hehe...tp y pling kelakar rsnya ana kot...cz loghat kdah die..aduyai..always make me laughing...mila,iza n dila pn suke dgr loghat dorg...for my chinese friends; tiong,lim,mee jean n wong....u r the best too...last but not least param n lax,u r so sweet...

nt klu da grad nt, mst eni sdih cz berpisah ngn korang kn,korang xtw la sdih kt x pisah ngn eni...nt mst ngis truk2 eni ni,sbb 2 la eni xsuke sgt baek ngn org then ble baek jd nk ngis la nt..huhuhu..for mat j,die ni sllu jd partner dlm ranking bdk2 kls aku,aku ngn die la ranking last skli...hahaa..tp aku happy...ade ke ptt?huhu...jmihir lak ngn loghat sabah die 2...sllu gak wt aku gelak...nk ckp sal spe ag ea...xde da kot...spe2 y x di mentioned kt cni eni mitak mf cz xlarat nk explain sal prgai sorg2,sume complex sgt nk explain...hehehe....but the most important thing is i love all of u....

0 comments:

background